Αν μπορούμε να διατηρήσουμε μια πειθαρχημένη ζωή και να κάνουμε τα πράγματα που ξέρουμε να κάνουμε η ζωή θα είναι ένα κομμάτι κέικ – ή θα έπρεπε να πω φρούτα για την πιο συνειδητή για την υγεία! Αυτο-πειθαρχία είναι μια ποιότητα χαρακτήρα που έχει σημαντικές επιπτώσεις για κάθε τομέα της ζωής μας. Όπως health & fitness life coach, έχω μάθει τη σημασία της διατήρησης μια πειθαρχημένη ζωή.

Είναι πειθαρχημένη αρκετά για να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις;

o Μπορεί να σας παρακινήσει τον εαυτό σας για την άσκηση σε τακτική βάση;
o Είστε σε θέση να επικεντρωθεί στα θετικά στη ζωή σας αντί για το αρνητικό;
o νομίζεις ότι πριν σας πω τι είναι στο μυαλό σου;

o είσαι σε θέση να πεις » όχι » όταν έχεις ήδη πάρα πολλά στο πιάτο σου;
o Είστε σε θέση να ελέγξει ότι η κακή συνήθεια ή είναι σε ελέγχει;

Ως συγγραφέας Χάνα Γουάιτχολ Σμιθ, «Το μεγαλύτερο βάρος πρέπει να φέρει στη ζωή είναι ο εαυτός, το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να διαχειριστούμε είναι μόνος.» Κατάρτιση να μας οδηγήσει μια πειθαρχημένη ζωή θέλει δουλειά, ειδικά σε έναν κόσμο που λέει, «Αν νιώθεις καλά το κάνεις!» Αρνείται αυτο είναι δημοφιλής, αλλά είναι απαραίτητο να οδηγεί ένα πραγματικά ευτυχισμένη και ικανοποιητική ζωή. Αυτο-πειθαρχία είναι ένα πραγματικό φίλο που μας προστατεύει και μας κρατά από ένα καταστροφικό τρόπο ζωής.

Πώς θα αποκτήσουν αυτοπειθαρχία ζωή; Εδώ είναι μερικές ιδέες:

o Από το να πάρει δωρεάν από αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, και άλλες κακές συνήθειες
o Κτίριο αυτοπεποίθησή σας
o να μάθουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά την αλλαγή
o Εύρεση του σκοπού της ζωής σας & την απόκτηση ένα σαφές όραμα για το μέλλον σας
o Αφήνοντας πίσω το παρελθόν, αλλά η μάθηση από το
o Ανάπτυξη στενότερης σχέσης με το Θεό

Συμπερασματικά, η επίτευξη της αυτο-πειθαρχία είναι το κλειδί για μια πιο ευτυχισμένη, πιο υγιή τρόπο ζωής. Φέρνει τη ζωή σε ισορροπία το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Αυτο-πειθαρχία είναι για αλλαγή νοοτροπίας σας και εστιάζοντας στους στόχους σας και τα επιτεύγματά σας. Φυσικά, αυτό δεν είναι ένα εύκολο έργο, αλλά αξίζει τον κόπο. Αυτή είναι μια εμπνευσμένη απόσπασμα από Βίνσεντ Βαν Γκογκ; «Αν ακούσεις μια φωνή να σου λέει ότι δεν μπορείτε να το χρώμα, το χρώμα και αυτή η φωνή θα σωπάσει.»