Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μια επιθυμία να είναι πάροχος και καλός πατέρας για τα παιδιά τους. Οι πιέσεις της καθημερινής ζωής μπορεί να προκαλέσει μεγάλη πίεση για την υγεία των ανδρών. Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει την αλήθεια για το πόσο σημαντική είναι η υγεία και ο άνθρωπος.

Αύξηση Του Σωματικού Βάρους

υγιής άνθρωπος2Είμαι βέβαιος ότι έχετε παρατηρήσει ότι ρεζέρβα γύρω από τη μέση μεγαλώνει κάθε χρόνο. Ως άνθρωποι είμαστε προ διατεθειμένος να έχουν όργανα που συσσωρεύεται λίπος γύρω από το μεσαίο τμήμα. Οι παλαιότεροι θα γίνει το λιγότερο αποδοτικές λειτουργίες του μεταβολισμού μας. Ο μεταβολισμός με λίγα λόγια είναι ο ρυθμός με τον οποίο καίμε θερμίδες. Δεν βοηθάει ο άνθρωπος αν δουλεύει πολλές ώρες και δεν θέλει να ασκήσει. Διάστημα της κατάρτισης μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη μείωση του βάρους.

Κερδίζοντας το υπερβολικό βάρος μπορεί να είναι ενοχλητικό και θα μπορούσε επίσης να είναι μια προϋπόθεση για ορισμένα θέματα υγείας. Όπως οι άνδρες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για την υγεία μας και την ευημερία, επειδή οι οικογένειές μας βασίζονται σε μας για να παρέχουν για αυτούς.

Κατάκοιτος Υγείας

Οι άντρες που έχω μιλήσει, να γνωρίζουν πολύ λίγα για τον προστάτη αδένα και τη λειτουργία του. Ξέρουν, δεν είναι καλά τα νέα από το γιατρό, αν λέει ότι έχετε καρκίνο του προστάτη. Ο αδένας του προστάτη προμήθειες του σπέρματος με την προστασία και την θρέψη. Του προστάτη ξεκινά, επίσης, να διευρύνει γύρω από την ηλικία των 40 ετών στους περισσότερους άντρες. Επιπλέον, όπως ο προστάτης αρχίζει να διευρύνει αρχίζει να συστέλλονται από την ουρήθρα διακυβεύεται η ροή των ούρων και εφαρμόζεται πίεση στην κύστη προκαλώντας συχνή ούρηση. Γύρω από την ηλικία των 40 όλοι οι άνδρες θα πρέπει να λαμβάνουν κάποια μορφή όλων των φυσικών προστάτη ενισχυτή.

Σεξουαλική Δυσλειτουργία

Η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να είναι ένα τεράστιο ζήτημα σε έναν άνθρωπο επειδή θέλει να εκτελέσει σεξουαλικά χωρίς προβλήματα. Μέσω του ελέγχου ροής και της κακής διατροφής για να αναφέρουμε μερικά σημαντικά αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν προς τα γεννητικά όργανα γίνει σε κίνδυνο τα καθήκοντα τους. Επιπλέον, το σεξ λειτουργίες οργάνων μπορεί να παραβιαστεί ή να κλείσει εντελώς. Υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν για να φέρει πίσω μια υγιή σεξουαλική ζωή και πάλι.

Την υγεία των ανδρών είναι ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο, ελπίζω ότι αυτό το άρθρο ρίχνει φως σε μερικά από αυτά τα ζητήματα. http://athlitisekpaideftis.info/

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ευθυνών

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν δεν πρέπει να εκληφθεί ως υγεία-φροντίδα, τη διάγνωση, τη θεραπευτική αγωγή ή οποιαδήποτε άλλα συνταγογραφούμενα υγεία-περίθαλψη συμβουλές ή οδηγίες. Οι πληροφορίες παρέχονται με την προϋπόθεση ότι ο εκδότης δεν ασχολούνται με την άσκηση της ιατρικής ή οποιοδήποτε άλλο τομέα της υγείας επάγγελμα και δεν θα εισέλθει health-care practitioner/ ασθενή σχέση με τους αναγνώστες του.